activiteiten 'terschelling 8 mei 2024' (2024)

  • Tafelen op Terschelling: hier kun je lekker eten
  • Toverachtig Terschelling

Terschelling UITgelicht

In de buurt van Terschellingdagje uit tipsWerelderfgoed: bewonder het oudste nog werkende planetarium ter wereld In de buurt van Terschellingdagje uit tipsOntdek hoe mooi Harlingen is: 11 tips In de buurt van TerschellingReportageWat de doen op Vlieland: de 10 leukste activiteiten In de buurt van Terschellingdagje uit tipsDoor het bos of in de branding: paardrijden op Terschelling

Dagje Terschelling, wat te doen?

Bezienswaardigheden en allerlei leuke activiteiten die je kunt doen Terschelling en omgeving.

Verken Terschelling te paard bij Puur Terschelling

terschelling, Friesland - Puur Terschelling biedt originele opties om het eiland te verkennen met paard en wagen.

read_more mail bookmark_border

Blokarten op Terschelling

terschelling west, Friesland - Zand, wind en opspattend water. Raas over het strand van Terschelling en kom blokarten! Met een speciaal pak ben je helemaal weerbestendig en door de professionele begeleiding kan iedereen terecht bij Mooi Weer.

read_more mail bookmark_border

Rijpaarden Verhuur Lok

landerum, Friesland - Verken Terschelling als nooit te voren: te paard! Een magische beleving. Rijpaarden Verhuur Lok organiseert groepsritten voor ruiters van alle niveaus. Je kunt ook een privérit boeken. Hup, op draf door de duinen!

read_more mail bookmark_border

Organiseer een event op het mooie Terschelling

terschelling west, Friesland - Terschelling, en dan vooral het strand, is het domein van MooiWeer. Race in een Landrover met chauffeur over het uitgestrekte strand of laat je leiden door de wind in een blokart.

read_more mail bookmark_border

Wrakkenmuseum

terschelling formerum, Friesland - Het wrakkenmuseum is gebouwd met het wrakhout van een schip. Zowel in het museum als in de tuin van het museum zijn allerlei uiteenlopende voorwerpen te zien.

read_more mail bookmark_border

Museum 't Behouden Huys

terschelling west, Friesland - In dit Terschellinger museum is van alles te vinden over de zeevaart. De bewoners van Terschelling voeren in vroegere tijden naar alle delen van de wereld.

read_more mail bookmark_border

Avontuurlijk paintballen op Terschelling

terschelling west, Friesland - Op het eerste gezicht is er vredig... tot de verfballetjes je om de oren vliegen! Speel een avontuurlijk potje paintball midden in de natuur van Terschelling. MooiWeer maakte een prachtige outdoorbaan in het bos.

read_more mail bookmark_border

Cranberries van Terschelling

formerum, Friesland - Proef de cranberry in Formerum, het kloppende hart van de cranberryindustrie. De cranberryfabriek met proeverij laat je kennismaken cranberries en alles wat daarbij hoort.

read_more mail bookmark_border

Rijd in een Land Rover over het strand van Terschelling

terschelling west, Friesland - Scheur met een landrover over het uitgestrekte strand van Terschelling. In zo'n stoere bak mag je gezien worden! MooiWeer heeft allerlei leuke actieve uitjes.

read_more mail bookmark_border

Fietsverhuur Zeelen - Terschelling

formerum, Friesland - Lekker fietsen op Terschelling? Huur een fiets bij één van de vijf servicepunten van Fietsverhuur Zeelen. Je vindt ze verspreid over het Friese waddeneiland.

read_more mail bookmark_border

Kabouterpad Terschelling

hoorn, Friesland - Er wonen kabouters op Terschelling! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

read_more mail bookmark_border

terschelling hoorn, Friesland - De Postoari is een sfeervolle bed & breakfast op Terschelling. Gasten verblijven hier in een van de vier kamers van de oude pastorie die dateert van 1907.

read_more mail bookmark_border

activiteiten 'terschelling 8 mei 2024' (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 6468

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.