Kuinka he kohtelevat sinua, miten he suhtautuvat sinusta, tiedätkö sen?- Lovecasm (2024)

Tapa, jolla joku kohtelee sinua, on suora heijastus siitä, kuinka he suhtautuvat sinusta.

Sanonnan mukaan "Kuinka he kohtelevat sinua, on se, kuinka he suhtautuvat sinusta. "Tämä on varmasti totta useimmissa tapauksissa, sillä tapa, jolla kohtelemme välittämäämme ihmisiä, viittaavat yleensä heihin kiintymyksemme tasoon.Jos joku on töykeä sinulle tai kohtelee jatkuvasti sinua, se johtuu todennäköisesti siitä, että he eivät välitä sinusta kovin paljon tai edes vihaavat sinua.

Kun joku kohtelee sinua huonosti, hän kohtelee sinua ikään kuin he eivät kunnioita tai hoita sinua.He voivat puhua sinulle tai olla vuorovaikutuksessa kanssasi alentavalla tai halventavalla tavalla, mikä tekee selväksi, että mielipiteesi ei arvosteta.Tämäntyyppinen hoito voi saada sinut tuntemaan syrjäytyneitä ja irrotettuna ympärilläsi olevista ihmisistä.Jos tämä tapahtuu sinulle säännöllisesti, voi olla aika pohtia, voisiko olla jotain taustalla olevaa käyttäytymistä, josta et ole tietoinen.Jos näin on, saatat joutua puhumaan siitä, mitä tapahtuu ja pyydä ymmärrystä tai muutosta.

Toisaalta, jos sinua kohdellaan hyvin, se on hyvä merkki siitä, että henkilö arvostaa ja kunnioittaa sinua.Tämä on tyyppinen hoito, jonka ansaitset toiselta ihmiseltä;osoittaa kunnioitusta ja huolta siitä, miten joku tuntee tai mitä he ajattelevat.Käsittelemällä muita säädyllisyydellä ja ylpeydellä, hyvät ihmiset rakentavat vahvoja suhteita, jotka kestävät.

Sisällysluettelo

  • 1 Yhteenveto infografioista
  • 2 Hän kohtelee sinua kuin vaihtoehto
  • 3 Kuinka he kohtelevat sinua, kuinka he suhtautuvat sinusta tarkoittavan?
  • 4 Kuinka he kohtelevat sinua, miten he suhtautuvat sinun lainauksiin
    • 4.1 Rakkautta koskevia lainauksia
    • 4.2 Luottamusta koskevia lainauksia
    • 4.3 Viestintälainauksia
    • 4.4 Lainauksia tunteista
    • 4.5 Kunnioitusta koskevat lainaukset
  • 5 Mitä hyötyä on muiden hoidossa hyvin?
  • 6 Mistä tiedän, kohteliko joku minua hyvin?
  • 7 Onko totta, kuinka kaveri kohtelee sinua, miten hän suhtautuu sinusta?

Yhteenveto infografioista

How They Treat You Is How They Feel About You-Do you know that? - LoveCasm (1)

Hän kohtelee sinua kuin vaihtoehto

Yksi pahimmista asioista, joita mies voi tehdä sinulle, on saada sinut tuntemaan olosi vaihtoehto kuin henkilö.Kun mies kohtelee sinua ikään kuin et ole tärkeä, hän sanoo lähinnä, että hän ei välitä tunteistasi tai hyvinvoinnistasi.Tämä lähettää viestin, että et ole muuta kuin käytettävä ja hylättävä objekti, ja on vaikeaa luottaa häneen tulevaisuudessa.

Kuinka he kohtelevat sinua, miten he suhtautuvat sinusta tarkoittavan?

Kun joku on epäkunnioittava ja hylkäävä sinusta, se johtuu todennäköisesti siitä, että he tuntevat olonsa ala -arvoisiksi.He saattavat pitää itseään parempana muilla tavoilla, joten heidän on laitettava sinut tuntemaan itsensä hyväksi.Näin he myös kohtelevat muita - tekemällä heistä tuntemaan olonsa pieniksi ja merkityksettömäksi.Jos henkilö ei kunnioita sinua tai tunteitasi, se ehdottaa, että he eivät näe sinua tasa -arvoisena ihmisenä aikansa arvoisena - he kokevat et ole tärkeä.

Lopeta huolehtiminen siitä, kuinka he kohtelevat sinua ja miltä he suhtautuvat sinusta, kerro heille vain, miltä sinusta tuntuu ensin!Viestintä on avain onnellisuuteen suhteessa.

Kuinka he kohtelevat sinua, on se, kuinka he suhtautuvat sinulle lainauksiin

Sanonta, että miten kohtelet jotakuta, on miltä sinusta tuntuu.Vaikka tämä ei aina ole totta, se soi erityisesti suhteissa.Jos olet jatkuvasti kriittinen ja hylkäävä kumppani, on todennäköistä, että et ajattele kovinkaan kovinkaan heistä.Toisaalta, jos olet rakastava ja tukeva, kumppanisi todennäköisesti tuntee olevansa rakastettu ja arvostettu.Nämä lainaukset siitä, kuinka ihmiset kohtelevat muita, paljastavat kunnioituksen ja ystävällisyyden merkityksen kaikissa suhteissa.

Lainauksia rakkaudesta

Rakkaus on monimutkainen tunne, jota voi olla vaikea määritellä.Vaikka sitä pidetään usein vahvan kiintymyksen tunteena, rakkaus voi ilmetä monin eri tavoin.Joku muu pitää rakastavaksi sitä, että joku muu ei näe sellaisenaan.Useiden tulkinnoista huolimatta on joitain rakkautta koskevia lainauksia, jotka näyttävät soivan totta useimmille ihmisille.Nämä lainaukset heijastavat rakkauden monia eri näkökohtia, iloista ja onnellisuudesta, jonka se tuo kipuun ja sydänsärkyyn, jonka se voi aiheuttaa.

Lainauksia luottamuksesta

Kun luotat johonkin, annat heille palan itsestäsi.Luotat heihin tunteillasi, ajatuksissasi ja sydämessäsi.Ja kun tämä luottamus on petetty, tuntuu siltä, että osa teistä on revitty pois.Luottamus on yksi parisuhteen tärkeimmistä asioista, eikä se ole jotain, joka tulisi ottaa kevyesti.Jos joku ei voi luottaa, he eivät ole aikasi ja energian arvoisia.

Lainaukset viestinnästä

Viestinnän lainaukset voivat opettaa meille paljon siitä, kuinka kommunikoida tehokkaasti muiden kanssa.Näiden lainausten mukaan tapa, jolla kohtelemme muita, on heijastus siitä, miltä meistä tuntuu.Jos haluamme parantaa viestintätaitojamme, meidän on ensin tarkasteltava omia asenteitamme ja uskomuksiamme viestinnästä.Vasta sitten voimme työskennellä käyttäytymisen muuttamisessa ja suhteidemme parantamisessa muihin.

Lainaukset tunteista

Tunteet ovat tärkeitä.He kertovat meille, miltä meistä tuntuu ja miltä muut suhtautuvat meihin.Jos joku on meille töykeä, se johtuu todennäköisesti siitä, että he eivät pidä meistä.Jos joku on meille mukava, voimme olettaa, että he pitävät meistä.Vaikka tämä ei ehkä ole 100% tarkka koko ajan, se on hyvä opas.Tässä on joitain lainauksia tunteista, jotka auttavat havainnollistamaan tätä asiaa.

Lainaukset kunnioituksesta

Kunnioittaminen on tärkeä osa mitä tahansa suhdetta.Se on luontaisen arvon tunnistaminen jonkun tai jonkun.Joku kunnioitetaan ajatuksiaan, tunteitaan ja mielipiteitään.Se tarkoittaa heidän kohtelua ystävällisyydellä ja harkinnalla.Joku kunnioitetaan myös oikeuksiensa tunnustamista ja rajojen kunnioittamista.

Kun kunnioitat jotakuta, se osoittaa, että välität heistä.Se lisää luottamusta ja vahvistaa suhdetta.Kunnioittaminen on välttämätöntä kaikenlaisten terveellisille suhteille.

"Älä koskaan rakasta ketään, joka kohtelee sinua kuin sinä olet tavallinen."- Oscar Wilde.

Treffit eivät ole treffailua, jos henkilö ei kohtele sinua hyvin tai osoita kiinnostusta siihen, mikä tekee sydämestäsi niin nopeasti ja hulluksi hänelle.Sinun ei pitäisi koskaan mennä jonkun kanssa, jos hän ei tee hyvää vaikutelmaa muille, etenkin hänen ystävilleen ja perheenjäsenille, koska tämä heijastaisi huonosti molempia.Jos kumppaneiden välillä ei ole kemiaa, joka treffit voivat johtaa moniin ongelmiin unohtamalla toistensa syntymäpäivien huijaamiseen.

Naisten tekosyyt ovat pääosin heidän pettymyksensä miehelle, joka ei kohtele heitä rakastavalla tavalla.Naisten tulisi lopettaa tekosyiden tekeminen ja pysyä poissa sellaisista miehistä, jotka eivät kunnioita heitä ollenkaan.Heidän on ymmärrettävä, että tämän suhteen molempien osapuolten tulisi yrittää parhaansa antaakseen toisilleen mitä he haluavat, mutta jos se ei ole mahdollista, niin haittaa ei ole tehty niin kauan kuin et syytä häntä tai tee tekosyy hänen poisHuono käyttäytyminen sinua kohtaan.

Mitä hyötyä muiden kohtelusta on hyvin?

Muiden kohtelussa hyvin on joukko etuja, joista voi olla vaikea asettaa hinta.Suhteiden rakentamisesta, jotka ovat positiivisia ja hyödyllisiä itsemme tuntemiseen itsemme suhteen, toisten kohtelussa hyvin on erilaisia etuja, joita on vaikea määrittää.Muiden kohtelun on osoitettu lisäävän onnellisuutta, tyytyväisyyttä ja positiivisia tunteita.

Mistä tiedän, kohteliko joku minua hyvin?

Voi olla hankalaa selvittää, kohteliko joku sinua hyvin, koska ihmisissä on usein vaikeaa nähdä.On kuitenkin joitain ilmaisikerkkejä, jotka voivat auttaa sinua mittaamaan kunnioituksen ja hoidon tason, jonka joku näyttää sinulle.Nämä merkit voivat sisältää kuuntelun tarkkaan, kiinnostuneita siitä, mitä sinun on sanottava, empatian näyttäminen, tukeva ja johdonmukainen.Jos joku ei kohtele sinua hyvin, on tärkeää puhua siitä ja kertoa heille, että et tunne tilannetta.Jos he eivät arvosta ponnistelujasi, voi olla aika siirtyä eteenpäin.

Onko totta, kuinka kaveri kohtelee sinua, miten hän suhtautuu sinusta?

Tämä on suosittu sanonta, jota käytetään usein selittämään, miksi naisten on tärkeää kohdella kunnioittavasti.Uskotaan, että jos mies kunnioittaa ja arvostaa naista, jonka kanssa hän on, hän tuntee myös positiivisia tunteita häntä kohtaan.Tämä voi johtaa vahvempaan ja tyydyttävämpaan suhteeseen.

Jotkut tutkijat uskovat, että siksi on tärkeää, että naiset ovat vakuuttavia eikä ota väärinkäytöksiä miehiltä.Pysymällä itseään naiset osoittavat, että he ovat huolehdittavia ja että he eivät pelkää puhua mieltään.Tämä ei vain tee heistä tuntemaan olonsa varmemmaksi, vaan myös saa miehen kunnioittamaan ja arvostamaan heitä enemmän.

Tärkeintä on se, kuinka joku kohtelee sinua on vahva osoitus heidän tunteistaan sinua kohtaan.Positiiviset herkut ovat avain hyvään suhteeseen.Tätä voi olla erittäin vaikea käsitellä, mutta on tärkeää muistaa, että et ole vastuussa muiden käyttäytymisestä.Saatat joutua ottamaan jonkin aikaa selvittääksesi, miksi henkilö käyttäytyy tällä tavalla, mutta sinun ei pitäisi koskaan syyttää heidän toimistaan.

Kuinka he kohtelevat sinua, miten he suhtautuvat sinusta, tiedätkö sen?- Lovecasm (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6430

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.