Miksi en löydä rakkautta? – 18 rehellistä syytä (2023)

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä tuotteisiin, joista uskomme olevan hyötyä. Saatamme ansaita pienen palkkion, jos ostat näiden linkkien kautta.Lue affiliate-ilmoituksemme.

Rakkauden etsiminen voi tuntua loputtomalta etsinnältä, joka on täynnä yksinäisyyttä ja pettymystä. Ja se, että kaikki ympärilläsi olevat näyttävät olevan rakastavassa suhteessa, ei tee asioista yhtään helpompaa.

Mutta annatko todella itsellesi parhaan mahdollisuuden tavata tuon erityisen henkilön? Vaikka et tajuakaan sitä, taustalla saattaa olla joitain tekijöitä, jotka estävät sinua löytämästä elämäsi rakkautta. Tässä on 15 rehellistä syytä, miksi et löydä rakkautta.

1. Etsit täydellisyyttä

Sinulla saattaa olla pitkä lista ominaisuuksista ja ominaisuuksista, joita etsit puolisosta, mutta on epärealistista odottaa jonkun rastittavan kaikkiin ruutuihin. Inhoan rikkoa sitä sinulle, muttatäydellistä kumppania ei ole olemassa!En ehdota, että lasket tasoasi ja alat seurustella kenen tahansa kanssa, joka putoaa syliisi, vaan yritä olla joustava ja avata mielesi jollekin, joka ei aluksi täytä odotuksiasi. Saatat huomata, että ne ovat juuri sitä, mitä etsit, kun opit tuntemaan ne.

2. Selvität

Liian korkeiden standardien asettaminen on yksi asia, mutta yhtä haitallista on alentaa vaatimuksiasi liikaa jatyytyä johonkin, joka ei sovi sinulle. Kun tunnet olosi yksinäiseksi ja epätoivoiseksi, on houkuttelevaa tyytyä jokaiseen, joka osoittaa sinulle huomiota tai kiintymystä. Se saattaa toimia jonkin aikaa, mutta huomaat nopeasti, että suhde ei ole tyydyttävä tai palkitseva.

3. Olet epävarma

Jos et tunne itseäsi hyväksi, jonkun muun on erittäin vaikea rakastaa sinua. Alhainen itsetunto tekee sinun vaikeaksi tunnistaa ja hyväksyä aitoja yhteyksiä, kun niitä tulee. Jatkuva itsearvon kyseenalaistaminen ja tunne, että et ansaitse rakkautta, vaikuttaa suhteisiisi ja estää sinua muodostamasta syviä yhteyksiä. Joissakin tapauksissa se saattaa jopa saada sinut työntämään ihmisiä pois tahallisesti.

4. Et aseta itseäsi sinne

Ihmisten kohtaaminen ja yhteyksien luominen on ainoa tapa löytää rakkaus. Jos et aktiivisesti yritä tavata uusia ihmisiä, jonkun erityisen löytäminen on mahdotonta. Vaikka et olisi itsevarma tai pelkäät hylkäämistä, on tärkeää ottaa harppaus ja tuoda itsesi ulos. Treffisovellusten ja sosiaalisen median aikakaudella on paljon helpompaa kuin koskaan pitää yhteyttä mahdollisiin kumppaneihin ilman stressiä, joka aiheutuu chattailusta tuntemattomien kanssa baarissa. Mutta jossain vaiheessa sinun täytyy ottaa askel ja alkaa puhua ihmisille.

5. Olet liian keskittynyt itseesi

Rakkauden löytäminen vaatii tietynlaista epäitsekkyyttä ja halukkuutta asettaa jonkun toisen tarpeet omien edelle. En ehdotaolet itsekäs, mutta jos keskityt jatkuvasti omiin toiveihisi, tarpeisiisi ja toiveihisi, ei kestä kauan, ennen kuin potentiaaliset kumppanit tuntevat olonsa huomiotta tai rakastetuiksi. Avain kestävän rakkauden löytämiseen on oppia tasapainottamaan itsestään huolehtimisen ja toisesta välittämisen välillä.

6. Olet liian luottavainen

Parisuhteessa on hyvä olla avoin ja luottavainen, mutta luottamus on ansaittava. Jos luotat johonkin liian nopeasti tai helposti, tulet usein pettymään, kun hän ei täytä yleviä odotuksiasi. Vielä pahempaa - he saattavatpitää sinut itsestäänselvyytenätai satuttaa sinua. Ota aikaa ja opi tuntemaan joku ennen kuin luotat häneen täysin – se on ainoa tapa varmistaa, että hän on rakkautesi arvoinen.

7. Pelkäät hylkäämistä

Hylkäämisen pelko voi ilmetä monella tavalla. Saatat pelätä lähestyä jotakuta,pelkää sitoutuasuhteeseen tai pelkää päästä liian lähelle. Oli syy mikä tahansa, hylkäämisen pelko on valtava este rakkauden löytämiselle. Jos et pääse sen ohi, et koskaan anna itsesi olla haavoittuvainen ja avautua jollekin uudelle.

Hylkääminen on osa treffiprosessia, eikä sitä voi välttää. Sen sijaan, että suojelisit itseäsi hylkäämiseltä, miksi et yrittäisi oppia omaksumaan se? Niin pelottavaa kuin se onkin, mukavuusalueensa ulkopuolelle astumisesta ja itsensä tuomisesta on monia etuja. Hylkäämisen saaminen ei ole koskaan hauskaa, mutta jokaisen kokemuksen myötä tulee itsekasvua ja voimaantumista!

8. Olet liian keskittynyt tulevaisuuteen

Onko mielessäsi kristallinkirkas visio siitä, miltä tulevaisuutesi näyttää? Ehkä sinulla on mielessäsi täydellinen työ, talo ja kumppani, ja kaikki on suunniteltu täydellisesti! On hienoa, että sinulla on kunnianhimoa ja tavoitteita, mutta älä anna kontrollin ja varmuuden tarpeen olla rakkauden löytämisen tiellä.

Suhteita ei aina voi suunnitella ja ennustaa, joten on tärkeää pysyä läsnä tässä hetkessä eikä jäädä liian jumiin kuvittelemaan, miltä tulevaisuutesi pitäisi näyttää. Päästä irti odotuksista ja anna asioiden kehittyä luonnollisesti – vain näin löydät terveen ja merkityksellisen suhteen.

9. Et usko rakkauteen

Jos olet loukkaantunut menneisyydessä tai olet kokenut traumoja, on helppo tulla siihen johtopäätökseen, että rakkaus ei ole todellista tai sitä ei ole olemassa sinulle. Tämä näkemys voi olla uskomattoman vahingollinen ja johtaa vain lisää sydänsuruja. Sen sijaan muistuta itseäsi siitä, että kaikki suhteet eivät ole huonoja ja että sinua varten on joku.Rakkaus on todellista, mutta se ei ole aina helppoa – usko itseesi ja luota siihen, että löydät jonain päivänä oikean henkilön.

11. Pelkäät loukkaantuvasi

Jos olet joskus kärsinyt erosta, tiedät kuinka vaikeaa voi olla jatkaa eteenpäin ja antaa itsesi rakastua uudelleen. Pelkäät loukkaantuvasi uudelleen, joten etsit tapoja suojella itseäsi – kuten etääntyä tunteellisesti tai välttää tilanteita, jotka voivat johtaa suhteeseen.

Mutta jos et koskaan ota riskejä tai aseta itseäsi sinne, et koskaan löydä haluamaasi rakkautta. Toki, se on pelottavaa, ja on olemassa mahdollisuus loukkaantua, mutta elämä on riskien ottamista. Sinun täytyy laittaa itsesi ulos, jos haluat kokea rakkautta. On tärkeää muistaa, että jokainen suhde ei pääty sydänsuruun. Saatat löytää itsesi suhteen, joka kestää eliniän!

12. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä haluat

Tiedätkö mitä haluat parisuhteelta, vai oletko usein hämmentynyt ja epävarma? Voi olla vaikeaa selvittää, millaista romanttista yhteyttä etsit, jos et ole käyttänyt aikaa omien toiveidesi ja tarpeidesi tutkimiseen. Mieti mitäominaisuudet ovat sinulle tärkeitä kumppanissaja mille arvoille haluat suhteenne rakennettavan. Kun tiedät mitä etsit, oikean henkilön löytäminen on helpompaa!

13. Sinua kiinnostaa väärän tyyppinen ihminen

Huomaatko olevasi jatkuvasti tekemisissäväärän tyyppinen ihminen, vaikka se ei koskaan onnistu? Tämä on yleinen ongelma, ja vanhojen mallien rikkominen voi olla vaikeaa.

Jos olet jatkuvasti vetänyt vetoa ihmisiin, jotka eivät tee sinua onnelliseksi, mieti, mikä sinua alun perin houkuttelee. Sinun on myös harkittava, teetkö alitajuisesti huonoja valintoja, koska yrität sabotoida mahdollisuutesi rakkaudelle. Ehkä sinua on loukattu aiemmin ja uskot, että et ole todellisen rakkauden arvoinen, tai et vain ole ymmärtänyt, mitä etsit.

Antaaksesi itsellesi parhaan mahdollisen mahdollisuuden löytää rakkaus, aseta etusijalle positiiviset ominaisuudet miehissä tai tytöissä, joiden kanssa tapaat. Varmista sitten, että ryhdyt tarvittaviin toimiin houkutellaksesi jonkun, joka on todella yhteensopiva arvojesi ja persoonallisuutesi kanssa.

14. Et etsi oikeista paikoista

Et koskaan löydä rakkautta, jos et etsi oikeista paikoista. Tapaatko muita ihmisiä vain sosiaalisen piirisi kautta tai baareissa ja klubeissa? Jos et haaroittele ja kokeile uusia asioita, menetät mahdolliset mahdollisuudet tavata herra tai rouva Oikea.

Mikset kokeilisi treffisivustoja, liittyisi urheilujoukkueeseen tai rekisteröidy sinua kiinnostaville tunneille?

Et koskaan tiedä kenet saatat tavata, kun vähiten odotat sitä! Tapaaminen jonkun satunnaisesti voi olla ihana yllätys ja varma tapa löytää joku, jonka kanssa olet todella yhteydessä.

Jos haluat löytää rakkauden, on tärkeää yrittää päästä ulos ja tutkia uusia tapoja tavata mahdollisia kumppaneita. Et koskaan tiedä, mikä upea ihminen saattaa odottaa sinua nurkan takana!

15. Olet liian tiukka tavoillasi

Jos olet ollut sinkku pitkään, saatat ollaasettaa tavoillesija sinun on vaikea tehdä kompromisseja, kun astut uuteen suhteeseen. Jos esimerkiksi olet tottunut elämään yksin ja tekemään mitä haluat, on suuri sopeutuminen oppia elämään uudelleen jonkun kanssa.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää rakkautta, sinun on ehkä harkittava tätä ajattelutapaa uudelleen. Menestyneissä ihmissuhteissa on kyse kompromisseista, ja sinun on oltava ennakkoluuloton ja halukas muuttamaan hieman.

Jos asiat eivät suju sen jälkeen, kun annoit hänelle mahdollisuuden, annoit ainakin itsellesi mahdollisuuden onneen.

16. Näytät epätoivoiselta ja tarvitsevalta

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin joku, joka toimii epätoivoisena ja puutteenalaisena. On tärkeää muistaa, että et tarvitse ketään muuta tekemään elämästäsi täydellistä – sinulla on jo kaikki työkalut, joita tarvitset ollaksesi onnellinen.

Kun toimit ikään kuin et tarvitsisi ketään, muut houkuttelevat luottamuksesi ja riippumattomuutesi. Vaikutat myös salaperäisemmältä ja kiehtovammalta – kaksi ominaisuutta, jotka ovat vastustamattomia mahdollisissa kumppaneissa. Joten sen sijaan, että etsisit epätoivoisesti rakkautta, yritä keskittyä itseesi ja kaikkeen, mitä sinulla on tarjota. Se on paras tapa löytää todellinen onni!

17. Odotat sielunkumppaniasi

Ajatus sielunkumppanin löytämisestä on kaunis, mutta se saattaa johtua siitä, että et löydä rakkautta. Tosiasia on, että useimmat ihmiset elävät koko elämänsä ilman koskaantapaamassa sielunkumppaninsa. Ja monet ihmiset eivät ymmärrä, että sielunkumppanin yhteydet eivät usein ole edes romanttisia!

Jos asetat jatkuvasti epärealistisia odotuksia suhteelle odottamalla kumppanisi olevan täydellinen sieluyhteys tai kaksoisliekki, tulet pettymään. Ja jäät paitsi monista hienoista ihmissuhteista, koska asetat vaatimukset liian korkealle.

Älä odota epärealistisia rakkautta, vaan yritä nauttia matkasta sen sijaan, että etsisit "se ainoaa". Koskaan ei tiedä, mitä upeita mahdollisuuksia voi olla aivan nurkan takana!

18. Sinulla ei ole peliä

Jos et ole seurustellut pitkään aikaan tai et ole seurustellut monien ihmisten kanssa, saatat tuntea olosi hieman ruosteiseksi treffipelin suhteen. Ja halusitpa siitä tai et, deittailu on peliä, ja sinun on pelattava sääntöjen mukaan.

Voi olla houkuttelevaa lopettaa ja luopua rakkaudesta, mutta on monia tapoja parantaa peliäsi.

Älä näytä epätoivoiselta; rakentaa mysteeriä ja juonittelua ympärillesi ja parantaa houkuttelevimpia piirteitäsi. Opi flirttailemaan, pukeutumaan tekemään vaikutuksen ja luottamaan aina itseesi. Jos olet valmis panemaan itsesi ulos ja ponnistelemaan, ei kestä kauan, kun oikea henkilö tulee elämääsi.

Lopulliset ajatukset

En aio valehdella ja kertoa teille, että rakkauden löytäminen on helppoa. Ei todellakaan ole. Mutta se on vaivan arvoista, etkä voi luopua rakkaudesta vain siksi, että asiat ovat tällä hetkellä vaikeita. Sinua odottaa niin monia uskomattomia ihmissuhteita, mutta sinun on oltava valmis työskentelemään itsesi kanssa ja tekemään työtä löytääksesi ne. Muista, että rakkaus on matka, ei päämäärä.

Joten ota aikaa, nauti prosessista ja ole avoin kaikille mahdollisille mahdollisuuksille.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 19/08/2023

Views: 6378

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.