Ovatko Rice Krispies terve?8 asiaa, jotka sinun pitäisi tietää - menen vegaaniksi (2023)

Jos ravitsemuksella ei ollut merkitystä ollenkaan, syöisin todennäköisesti Rice Krispiesia joka päivä.Rakastan sitä, ja minulla oli muutama kuukausi, kun söin sen jatkuvasti maapähkinävoilla ja soijamaitolla (älä tuomitse minua).Mutta tänään tarkastelemme tarkemmin terveyspuolta.Ovatko Rice Krispit todella hyviä sinulle?

Rice Krispies on vähän rasvaa ja vapaa keinotekoisista makeutusaineista ja väreistä.He ovat kuitenkin lisänneet sokeria, ei kuitua, ja he pisteyttävät korkean glykeemisen indeksin.Tämä tarkoittaa, että Rice Krispies voi kiihdyttää veren-sokeriasasi.Henkilökohtaisesti lopetin Rice Krispesin syömisen aknen puhdistamiseksi.

Alla katamme yksityiskohtaisesti Rice Krispiesien ainesosat ja ravitsemustiedot.Tarkastelemme, ovatko ne hyviä painonpudotukseen ja voivatko ne vaikuttaa akneen.Voi - ja jos yrität löytää tietoa Rice Krispies -herkullisista herkkuista, katamme ne myös!

Ovatko Rice Krispies hyviä sinulle?

Tässä on kahdeksan erityistä kysymystä, joihin vastaanRice Krispies -ravinteet.Napsauta mitä tahansa heistä siirtyäksesi eteenpäin kyseiseen osaan - tai vain vieritystä lukeaksesi ne kaikki:

 1. Mitkä ovat Rice Krispies -ainesosat?
 2. Ovatko Rice Krispies -sokeri?
 3. Onko Rice Krispiesillä proteiinia?
 4. Onko Rice Krispies -kuitua?
 5. Ovatko Rice Krispies hyviä painonpudotukseen?
 6. Ovatko Rice Krispies huonoja aknelle?
 7. Onko Rice Krispies epäterveellistä?
 8. Ovatko Rice Krispies -vegaaniset?

1. Mitkä ovat Rice Krispies -ainesosat?

Aloitetaan keskustelemalla siitä, mistä Rice Krispies todella tehdään.Itse viljan ainesosaluettelo on melko yksinkertainen.Jaan analyysini alla:

Rice Krispies -ainesosat:Riisi, sokeri, sisältää 2% tai vähemmän: suola, mallasmaku.Vitamiinit ja mineraalit: rauta (ferrifosfaatti), niasiinamidi, B6 -vitamiini (pyridoksiini -hydrokloridi), B2 -vitamiini (riboflaviini), B1 -vitamiini (tiamiinihydrokloridi), foolihappo, D3 -vitamiini, vitamiini B12.

Tässä huomaan näistä aineosista:

 • Rice Krispiesin pääainesosa on…riisi.Tämä saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta on syytä harkita: Onko riisi terveellistä?No ... se onEi pahin ruokamaailmassa.Mutta se ei ole myöskään paras.Se on enimmäkseen vain hiilihydraatteja.Se ei ole kovin ravintoainetta tiheä.
 • Rice Krispiesillä onLisätty sokeri.Yksi suurista eroista riisikrispien ja tavallisen riisin (tai ”turvotun riisin” viljan välillä) on, että Rice Krispiesillä on sokeria.Tämä sokeri on tietysti jalostettu, korkea glykeeminen ja lisää tyhjiä kaloreita.Käsittelemme lisääAlla olevan riisikriskien sokeripitoisuus.
 • Riisikrispit ovatöljytön.Monet pakatut ruuat ovat nykyään mukanaerittäin jalostettuKasviöljyt (kuten soijaöljy, maissiöljy ja rypsiöljy).Rice Krispiesillä ei ole mitään näistä hienostuneista öljyistä.Joten se on mukavaa.
 • Rice Krispiesillä onLisätty vitamiineja ja mineraaleja.Tämä on todella vain pieni hyöty.Useimmat ihmiset todennäköisesti saavat näitä ravintoaineita muista ruuista, ja suurin osa niistä imeisi paremmin kokonaisista ruuista.Se voi kuitenkin tarjota pienen hyödyn.
 • Riisikrispit ovatvapaa keinotekoisista makeutusaineista ja väreistä.Rice Krispiesiin ei ole lisätty kiistanalaisia keinotekoisia ainesosia, kuten ”punainen 40"Tai"sukraloosi. "

Kaiken kaikkiaan riisikriskien ainesosat ovatyksinkertainen—Mutta heillä ei ole paljon ravitsemusarvoa hiilihydraattien ja joitain yleisiä väkeviä vitamiineja ja mineraaleja.Minulle Rice Krispies näyttää itsessään "tyhjiltä kaloreilta".

Katsotaanpa tarkemmin numeroita.Kuinka paljon sokeria, proteiinia ja kuitua riisi Krispiesillä todella on?Peitämme sen seuraavaksi.

2. Ovatko Rice Krispies -sokeri?

Rice Krispiesissä on 4 grammaa sokeria annosta kohti (1 1/2 kupillista tai 40 g).Tämä on kaksinkertainen cheerios-sokeri, ja suunnilleen sama määrä kuin maissihiutaleet tai erityiset K. Rice Krispies on vain kolmasosa himmeästä hiutaleista tai Froot-silmukoista löydetystä sokerista.

American Heart AssociationsuositellaRaja 25 g sokeria päivässä naisille ja 36 g päivässä miehille.Mutta ihmisten terveyteen ei tarvita lisättyä sokeria.Todellakin terveellisimmällä ruokavaliolla olisi todennäköisesti vain luonnollinen sokeri hedelmistä ja kokonaisista ruuista.

Joten minulle henkilökohtaisesti,minkä tahansa"Lisätyn sokerin" määrä on negatiivinen.Valitettavasti suosituimpien ruokien mukana on akimppusokeri.

Tässä on pöytä, jonka kooin vertaamalla riisikriskien sokeripitoisuutta muihin suosittuihin viljabrändeihin:

ViljaAnnoskokoKokonaissokeritLisätty sokeri
Cheerios1 1/2 kuppia (39 g)2G2G
Maissihiutaleet1 1/2 kuppia (42 g)hgumhgum
Froot -silmukot1 1/3 kuppia (39 g)12G12G
Huurret1 kuppi (37 g)12G12G
Viinirypälepähkinät1/2 kuppia (58 g)5G0G
Raisin Bran1 kuppi (59 g)17Gyag
Riisimurot1 1/2 kuppia (40 g)hgumhgum
Silputtu vehnä1 1/3 kuppia (60 g)0G0G
Erityinen k1 1/4 kuppia (39 g)5Ghgum

Kuten näette, Rice Krispies ei ole pahin rikoksentekijä - ja ne eivät myöskään ole parhaita.Niiden sokeripitoisuus on samanlainen kuin useat muut suositut tuotemerkit.

Mutta tarinassa on enemmän ... koska riisin kaltaiset hiilihydraatit ovat sulautuneet kehosi, ne muuttuvat myös sokereiksi.Siksi diabeetikot ja muut veri-sokerikysymyksillä seuraavat usein hiilihydraatin kokonaiskulutustaan-ei vain "sokeria".

Rice Krispies -piste 82 glykeemisessä indeksissä, jota pidetään korkeana.Heidän ”glykeeminen kuormitus” on myös korkea.Tämä tarkoittaa, että huolimatta siitä, että Rice Krispiesillä on vain 4 g sokeria annosta, on suuri potentiaali nopeuttaa veri-sokeriasasi nopeasti.(lähde-A

Joten jos sinulla on verihuonekysymyksiä, kannattaa ehkä välttää riisikriskiä tai rajoittaa annoskokojasi.Seuraavassa keskustelen mitenRice Krispies voi vaikuttaa akneenvaikuttamalla veren sokeritasoihin.

3. Onko Rice Krispiesillä proteiinia?

Rice Krispiesissä on 3 grammaa proteiinia annosta kohden (1 1/2 kuppia tai 40 grammaa).Jos syöt kuitenkin jonkinlaista riisikriskiä, sillä voi olla vähintään 9 grammaa proteiinia annosta kohden.

Mikään riisikriskien ainesosista ei ole erityisen paljon proteiinia, mutta riisistä on edelleen vähän proteiinia.Noin 8% Rice Krispies -kaloreita tai vähemmän tulee proteiinista.Sillä välin,kaikkiLoput tulevat hiilihydraateista.

On selvää, että maidon valinta voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon proteiinia on myös riisikriskien kulhoosi.Jos valitset kasvipohjaista maitoa, niin niinOlen maitotaihernimaitoon todennäköisesti eniten.Mantelimaito ja riisimaito ovat yleensä vähän proteiinia.

Joku, joka tekee vähän kehonrakennusta ja joka rakastaa viljaa, minulla on abonusviljaproteiinikärki.Tässä se on:Sekoita proteiinijauhe maitoon ennen kuin kaatat sen viljalle.Tämä yksinkertainen muutos voi muuttaa viljaksi kunnollisen korkean proteiinin aterian-pitäen sen helpon, nopean ja herkullisen.

4. Onko Rice Krispies -kuitua?

Rice Krispiesillä ei ole huomattavaa määrää kuitua.Rice Krispiesin ravitsemustiedot -etiketti näyttää 0 grammaa kuitua annosta kohti (1 1/2 kuppia).

Tämä on vähän pettymys.Sekuidun terveyshyödytovat monia - ja vain5% amerikkalaisistaHanki suositeltu määrä.Ellei sinulla ole erityistä syytä olla vähäkuituruokavaliossa, on yleensä terveellisintä valita korkeampia kuituruokia.

Kun syöt taktiriisiä, saat yleensä ainakin pari grammaa kuitua, varsinkin jos se on ruskea riisi.Mutta kun menet Rice Krispiesiin, et saa merkittävää määrää.

5. Ovatko Rice Krispies hyviä painonpudotukseen?

Rice Krispies ei ole ilmeisin valinta painonpudotusruokavalioon.On muitakin viljoja, jotka voisivat auttaa täyttämään sinut enemmän kuitua ja ehkä pitävät sinut paremmin tyytyväisenä kalorien alijäämässä.

Kuten edellä on katettu, Rice Krispies sijoittuuKorkea glykeemisessä indeksissä,tarkoittaen, että sen hiilihydraatit ovat erittäin nopeita sulattamaan.Ruoat, joilla on enemmän kuitua ja alhaisemmat GI -pisteet, auttaisivat sinua pysymään täydellisenä pidempään tarvitsematta jatkaa syömistä enemmän koko päivän.

Rice Krispies ei myöskään ole alhaisimman kaloriruoka, koska niihin sisältyy jalostettu sokeri.Kaikilla jalostetuilla ainesosilla (mukaan lukien sokeri) on yleensä suhteellisen korkeakaloritiheys-Kun irtotavara ja kuitu poistetaan.Painon laihduttamiseksi se auttaa keskittymäänmatalaKaloritiheysruoat.

Itse asiassa muutama annos riisikrispien ei kuitenkaan tee tai rikkoa painonpudotusruokavaliota.Painonpudotus riippuuyleensä ottaenRuokavalio ja elämäntapa.

Jos poltat enemmän kaloreita kuin syöt joka päivä/viikko, sinun pitäisi laihtua.Joidenkin riisikriskien tai muiden "jalostettujen elintarvikkeiden" syöminen toisinaan ei pilaa ruokavaliota automaattisesti niin kauan kuin tämä suurempi kuvio pysyy tahdissa.

Etsitkö merkkiä siitä, että on aika ottaa vastuu ruokavaliosta?Tämä se on.KatsoRuoka- tai terveysluokka—Kuuri ilmaiseksi - ja löydä 10 yllättävää ravitsemusympäristöä, jotka kaikkien tulisi tietää.Varaa ilmainen paikka täällä!

6. Ovatko Rice Krispies haitallisia aknelle?

Ruokavalion ja aknen välinen suhde on edelleen kehittynyt.Mutta yhä enemmän onmerkittävät todisteettuo ruokavaliotekeeolla keskeinen rooli aknessa!Ja on olemassa muutamia erityisiä ruokia, jotka tunnustetaan laajasti ongelmallisiksi.

Ensimmäinen iso ongelma ruokaa akne on meijeri-Maito, juusto, jäätelö ja niin edelleen.Joten jos syöt riisikrispesiä lehmänmaitoa, se voi jo pahentaa aknetta.

Mutta toisen tyyppinen aknen ongelmanruoka liittyy vielä läheisemmin riisikrispien kanssa.SensokerijaKorkea glykeeminen indeksi hiilihydraatit.Kuten edellä on peitetty, Rice Krispies ei ole vain lisännyt sokeria-siinä on koko joukko korkean GI-hiilihydraatteja riisistä.

Maidon, sokerin ja korkean GI-hiilihydraattien epäillään vaikuttavan akneen samanlaisten mekanismien avulla.Se liittyy kehosi kanssainsuliinivaste.Kehosi käyttämään insuliinia vaikuttaa maitotuotteiden syömiseen ja myös verensokerisi piikkeihin.(lähde-A

Mielenkiintoista on, että tämä tarkoittaa, että monille aknen kärsijöille aknen vähentäminen tarkoittaa veren sokeritasojen vakauttamista.Ja usein se tarkoittaa korkean GI-hiilihydraattien leikkaamista, kuten riisikrispesissä löydettyjä-tai ainakin minimoivat ne.

Henkilökohtaisesti huomasin, että vilja oli yksi pahimmista ruokia aknelleni.Vaikka valitsin viljoja, joissa ei ole lisättyä sokeria, korkean GI-jalostetut hiutaleet aiheuttivat silti ongelmia minulle.

Jos haluat oppia lisää, kirjoitin paljon enemmän aknetieteestä ja kuinka puhdistaa akneTämä massiivinen blogiviesti.

7. Ovatko Rice Krispies epäterveelliset?

Are Rice Krispies Healthy? 8 Things You Should Know - I Am Going Vegan (1)

Rice Krispies -herkut eivät ole kovin terveitä.Riisikrispies -viljan lisäksi, joka on jo enimmäkseen tyhjät kalorit, siinä on myös voista tyydyttyneitä rasvoja ja ylimääräistä sokeria vaahtokarkkeista.

Tässä onperusreseptiRice Krispies -hoitoille:

 • 3 rkl voita
 • Noin 40 vaahtokarvaa
 • 6 kupillista riisi Krispies -viljaa

Jopa kun tarkastelimme riisi Krispies -viljaa itsessään, se ei ole jo terveellisin ruoka - se on enimmäkseen vain hiilihydraatteja ja joitain väkeviä vitamiineja ja mineraaleja.

Mutta sitten lisäät Rice Krispies -herkutvoitajavaahtokarkkejasiihen ... meneillään olevastaKeskustelu tyydyttyneestä rasvasta, Useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että voi ja vaahtokarkkeja eivät ole kovin terveitä.

Joten suurin osa ihmisistä on myös samaa mieltä: Rice Krispies -herkut eivät ole kovin terveitä.

8. Ovatko Rice Krispies -vegaaniset?

Kirjoitin todella kokonaisenerillinen viestitästä aiheesta.Tässä on lyhyt vastaus:

Rice Krispiesia pidetään yleensä vegaanina.Ne sisältävät kuitenkin sokeria ja D3-vitamiinia, jotka ovat harmaan alueen ainesosia, joita jotkut vegaanit välttävät.Sokeri suodatetaan usein luusihulla, ja D3 -vitamiini johdetaan yleensä lanoliinista (lampaan villasta).

Yksityiskohtaisempi vastaus - mukaan lukien keskustelu Rice Krispies -kohteista sekä Rice Krispies -makujen eri makuista - tarkistaTäysi viesti täällä.

Kaksi muuta suositusta kasvipohjaiselle matkallesi

1. Tämä onParas ilmainen videokoulutuskasvipohjaisesta ravinnosta.Opit vähentämään syöpä-, sydänsairauksien, tyypin 2 diabeteksen, Alzheimerin ja liikalihavuuden riskiäKasvipohjainen ruoka.Katso ilmainen"Food for Health Masterclass" täällä.

2. Tämä onParas löysin vegaanin multivitamiini14 -vuotiaani vegaania.Siinä on B12-vitamiini, D-vitamiini, omega-3-ja mikään muu.Käännös: Siinä on vain ravintoaineet vegaanitOikeastaan matala.Lue minunTäysi arvostelu Future Kindin multivitamiinista täällä(10% alennuksella).

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated: 23/11/2023

Views: 6300

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.