Paras Rice Krispie kohtelee reseptiä (2023)

Hypätä reseptiin

Olemme täydentäneet tätä kaikkien aikojen paras Rice Krispie kohtelee reseptiä vuosien varrella ja se tekee parhaista riisikrispie -herkkuista (alle 15 minuutissa), joita olemme koskaan maistaneet!

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (1)

Aina kun postitamme hauskaaRice Krispie kohtelee jälkiruokia, saamme paljon kysymyksiä siitä, kuinka täydellinen riisi Krispie hoitaa.Vaikka en ole riisi Krispie kohtelee asiantuntijaa, minusta tuntuu, että olen ehdottomasti valmis kääntämään ammattilaisia.Odotan vain suurta allekirjoitusbonusta yhdeltä parhaimmista kouluista.Kaikkien kaikkien aikojen paras Rice Krispie -reseptimme on kokeiltu ja totta.Ne ovat aina ensimmäinen jälkiruoka, joka katoaa loma- tai juhlajälkiruokapöydästä. Tässä on Doctory Resepti ja vinkkejä täydellisen riisikrispie -hoidon piiskaamiseen.(Ja voit tehdä sen alle 15 minuutissa!)Toivomme, että perheesi nauttii heistä yhtä paljon kuin perheemme!

Ainesosat, joita tarvitset

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (2)

Kuinka tehdä vaahtokarkkien seos

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (3)

Vaihe 1:Sulata 8 rkl voita suuressa kattilassa keskilämpötilassa.Pidämme pehmeistä ja voivoista herkkuista, joten käytämme enemmän voita reseptissämme kuin useimmat muut siellä.Luottakaa meihin, se vaikuttaa makuun.
Vaihe 2:Älä sulaa voita liian nopeasti tai liian korkealla lämmöllä. (Ruskeaa voi Rice Krispie -herkut ovat namia, mutta se on toinen resepti!)

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (4)

Vaihe 3:Lisää 8 kupillista mini -vaahtokarkkeja sulatettuun voihin.
Vaihe 4:Sekoita vaahtokarkkeja niin, että ne peitetään kokonaan sulatetussa voissa.
Vaihe 5: Sekoita vaahtokarkkeja keskipitkällä alhaisella lämmöllä jatkuvasti, kunnes ne ovat kokonaan sulaneet.
Vaihe 6:Heti kun vaahtokarkkeja on sulanut, ota pannu pois lämmöltä.Liian nopeasti sulanut vaahtokarkkeja tai lämmitetty liian pitkiä voivat tehdä riisikrispieistä liian kovaa ja rapeaa.

Riisikrispie -viljan lisääminen

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (5)

Vaihe 7:Lisää 8 kupillista riisikrispie -viljaa vaahtokarkkien seokseen.
Vaihe 8:Taita riisi Krispie -vilja varovasti vaahtokarkkien seokseen.
Vaihe 9:Työskentele nopeasti seoksen taitaminen, kunnes jokainen viljakappale on peitetty vaahtokarkkien seokseen.

Kaata seos pannuun

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (6)

Vaihe 10:Lusikka seos 9 × 13 ″ -pannulle.Sinun ei tarvitse voittaa pannua, voi Rice Krispie -herkut voivat neliöiden vapautua helposti pannusta.
Vaihe 11:Paina seosta kevyesti pannulle.Et halua painaa seosta liian tiivisesti, tasoittaen yläosaa lastalla tai voita sormesi ja pistä alas yläosaan.

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (7)

Vaihe 12:Anna heidän jäähtyä ja leikata ne sitten neliöiksi.Se siitä.Niin erittäin helppoa.Sinut tehdään alle 15 minuutissa!

Amazing Rice Krispie -sanko hoitaa

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (8)

Olemme havainneet, että pehmeän ja uskomattoman riisikrispie -herkkujen salaisuus on tuoreita vaahtokarkkeja.Tuoreet vaahtokarvat eivät tartu toisiinsa.Ne eivät tartu yhteen, kun otat ne pois laukusta.Ne kaadetaan helposti mittauskuppiin.Jos sinulla on koskaan ollut Rice Krispie -herkkuja, jotka ovat hiukan liian kovia ja rapeita, syyllinen on yleensä vanhoja vaahtokarkkeja, joten tallenna vanhat kuuma suklaa ja käytä uutta laukkua tähän reseptiin.

Marshmallow -muuntamiskaavio

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (9)

Suosittelemme mini -vaahtokarkkeja tähän reseptiin, mutta jos sinulla on vain säännöllisesti kokoisia vaahtokarkkeja tai jumbo -kokoisia vaahtokarkkeja käsillä, vaahtokarkki -muunnokset ovat seuraavat:

 • 1 kuppi mini -vaahtokarkkeja = 9 säännöllisen kokoista vaahtokarkkeja
 • 1 kuppi mini -vaahtokarkkeja = 2 1/2 Jumbo -kokoisia vaahtokarkkeja

Kuinka värittää riisi Krispie kohtelee

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (10)

Yksi monista hienoista asioista tässä luokan jälkiruokassa on, että niiden ei tarvitse olla beige!Voit käyttää tätä reseptiä perustana monille hauskoille ja luoville ja värikkäille riisi Krispie -hoitolaisille jälkiruokia.

Se on niin helppoa tehdä ... Temppu on, milloin lisätä ruokaväri, joka on vaahtokarkkien sulamisen jälkeen ja ennen kuin lisäät riisikrispie -herkkuja.

Ja jos tarvitset apua kauniin värin valitsemisessa, meillä on kattavaRice Krispie kohtelee väri -opastaKaikilla ruokavärityskaavoilla jokaiselle sateenkaaren värille!

Kuinka säilyttää/jäädyttää riisiraaloja

Perheemme syö erittäin nopeasti Rice Krispie -herkkuja, mutta tässä on joitain ohjeita niiden varastointiin.Ne kestävät 2-3 päivää huoneenlämpötilassa ilmatiiviissä astiassa ennen kuin he alkavat tulla vanhentuneiksi.Voit pidentää tätä aikajanaa muutamassa päivässä, jos säilytät ne jääkaapissa ja vie ne sitten noin 30 minuuttia ennen kuin syöt niitä.Ne jäätyvät kuitenkin hyvin, ja juuri sen teemme, jos haluamme tehdä nämä etukäteen juhliin tai perheen kokoontumiseen.Ne sulattavat hyvin nopeasti ja maistuvat hyvältä, kun ne on sulatettu.Voit pitää ne pakastimessa jopa muutaman kuukauden ajan.

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (11)

Muut rakastamasi marshmallow -reseptit

 • Vaahtokarkkipopcorn
 • Suklaan vaahtokarkki pops
 • Kotitekoiset vaahtokarkkeja
 • Marshmallow Buttercream Frising

Teitkö tämän reseptin?Jätä arvostelu alla, napsauta sitten kuva ja tunniste@twosisterscraftingInstagramissa, jotta voimme nähdä sen!

Ja älä unohda seurata meitäPinterest-Facebook,jaInstagramVasiksi

Askel askeleelta video

The Best Ever Rice Krispie Treats Recipe (12)Tulosta

Paras Rice Krispie kohtelee reseptiä

Antaa12-15 neliötä

Prep -aika5 minuuttia

Kokkaus aika5 minuuttia

Lisäaika5 minuuttia

Kokonaisaika15 minuuttia

Olemme täydentäneet tätä kaikkien aikojen paras Rice Krispie hoitaa reseptiä vuosien varrella, ja se tekee parhaista riisikrispie -herkkuista (alle 15 minuutissa), joita olemme koskaan maistaneet!

Ainesosat

 • 8 rkl suolainen makea kermavoi
 • 8 kuppia mini -vaahtokarkkeja
 • 8 kuppia riisikrispie -vilja

Ohjeet

 1. Sulata 8 rkl voita suuressa kattilassa keskilämpötilassa.Pidämme pehmeästä ja voiisesta riisikrispie -herkkuista, joten käytämme enemmän voita reseptissämme kuin useimmat muut siellä.Luottakaa meihin, se vaikuttaa makuun.
 2. Älä sulaa voita liian nopeasti tai liian korkealla lämpöä.
 3. Lisää 8 kupillista mini -vaahtokarkkeja sulatettuun voihin.
 4. Sekoita vaahtokarkkeja niin, että ne peitetään kokonaan sulatetussa voissa.
 5. Sekoita vaahtokarkkeja keskipitkällä alhaisella lämmöllä jatkuvasti, kunnes ne ovat kokonaan sulaneet.
 6. Heti kun vaahtokarkkeja on sulanut, ota pannu pois lämmöltä.Liian nopeasti sulanut vaahtokarkkeja tai lämmitetty liian pitkiä voivat tehdä riisikrispieistä liian kovaa ja rapeaa.
 7. Lisää 8 kupillista riisikrispie -viljaa vaahtokarkkien seokseen.
 8. Taita riisi Krispie -vilja varovasti vaahtokarkkien seokseen.
 9. Työskentele nopeasti seoksen taitaminen, kunnes jokainen viljakappale on peitetty vaahtokarkkien seokseen.
 10. Lusikka seos 9x13 "-pannulle. Sinun ei tarvitse rasvaa pannua. Riisikrispie -herkkujen voi antaa neliöiden vapautua helposti pannusta.
 11. Paina seosta kevyesti pannulle.Et halua painaa seosta liian tiivisesti, tasoittaa yläosaa lastalla tai voita sormesi ja pistä alas yläosaan.
 12. Anna Rice Krispie kohtelee jäähtyä ja leikata ne sitten neliöiksi.Se siitä.Niin erittäin helppoa.Sinut tehdään alle 15 minuutissa!

Muistiinpanot

Säilytys-/jäädyttämisohjeet
Rice Krispie-herkut kestävät 2-3 päivää huoneenlämpötilassa ilmatiiviissä astiassa ennen kuin ne alkavat tunkeutua.Voit pidentää tätä aikajanaa muutamassa päivässä, jos säilytät ne jääkaapissa ja vie ne sitten noin 30 minuuttia ennen kuin syöt niitä.Ne jäätyvät kuitenkin hyvin, ja juuri sen teemme, jos haluamme tehdä nämä etukäteen juhliin tai perheen kokoontumiseen.Ne sulattavat hyvin nopeasti ja maistuvat hyvältä, kun ne on sulatettu.Voit pitää ne pakastimessa jopa muutaman kuukauden ajan.

Teitkö tämän reseptin? Jätä arvostelu alla, napsauta sitten kuva ja tunniste@twosisterscraftingInstagramissa, jotta voimme nähdä sen!

P.S.Pysymme yhteydessä!Jos pidit meidänParas Rice Krispie kohtelee reseptiäPostita, seuraa meitä päälläPinterest-FacebookjaInstagramVasiksi

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 04/11/2023

Views: 6302

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.