The Food Charlatanin ehdottoman parhaat riisi-krispie-herkut. (2023)

Ehdottomasti paras Rice Krispie -herkkuresepti! Ne ovat niin helppoja paistamattomia herkkuja, mutta jotenkin myös helposti sotkevia. (Sano ei kivikoville krispie-herkuille!) Minulla on kaikki vinkit ja temput, joita tarvitset tehdäksesi elämäsi muhkeimpia, pehmeimpiä, vaahtokarkkeja venyväisimpiä Rice Krispie -herkkuja! Julkaistu alun perin 5.11.2020.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (1)

En ole taitava ihminen. Pinterest kiinnostaa minua vain reseptien takia. (Kuten Jacqueline kaunopuheisesti sanoo Ever Afterissa: "Olen täällä vain ruoan takia.")

Luulen, että minun piti olla äiti 90-luvulla, jolloin oli normaalia, että lasten syntymäpäiväjuhlissa ei ollut muuta kuin pizzaa, huutoa ja kakkua. Se on kaikki mitä muistan syntymäpäiväjuhlistani lapsena.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (2)

Mutta eiOoOo. Syntymäpäivien on nykyään oltava "Instagram-kelpoisia".

Joten yritän parhaani mukaan tehdä lapsilleni hauskoja muistoja, joten päätin tehdä kotitekoisia kutsuja tyttäreni syntymäpäiville. Se on Rapunzel-teemainen, ja Pinterest sanoi, että olisi söpöä punoa keltaista lankaa ja liimata se päälle.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (3)

Mutta olen myös erittäin halpa, ja minulla oli talossa vain lanka. Lanka on tavallaan blondimainen, eikö?

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (4)

Lanka on ilmeisesti hieman LIIAN lähellä luonnollista blondia. Postasin tämän kuvanInstagramja sain paljon viestejä. "Leikkaatko tyttäresi punoksen hänen syntymäpäiväkutsuaan??"

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (5)

Ihmiset luultavasti ajattelevat, että olen sarjamurhaaja. Ei, en katkaissut tyttäreni punosta!! Gah! Mutta… ymmärrän jotenkin miksi he olivat hämmentyneitä. Hashtag 90-luvun äiti sydämessä. Mielestäni on aika alkaa ostaa juhlakutsuja niiden tekemisen sijaan, se ei selvästikään ole vahvuuteni.

Olen täydentänyt tätä Rice Crispy Treats -reseptiä

Mutta tiedätkö mikä on vahvuuteni?? Nämä pahat pojat.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (6)

Ole rehellinen: kuinka montahuonoriisin rapeaa herkkua oletko saanut elämässäsi? Se on tragedia, eikö?

Kerran kun olin lapsi pyhäkoulussa, rakas opettajani toi riisiä krispie -herkkuja meille syötäväksi tunnin jälkeen. Minulla sattui olemaan löysä hammas sinä päivänä, ja riisikrispiet olivat niin kovia ja kuivia, että menetin hampaani pureessani sitä.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (7)

Siitä lähtien olen ollut erittäin epäluuloinen muiden ihmisten riisikrispie-herkkuihin. Teen taivutustestin joka kerta. Jos voin taivuttaa sen melko helposti, syön sen. Jos se on liian jäykkä, PASS. En halua menettää enempää hampaita, kiitos paljon. Tiedät, jos se on mukavaa ja taipuisaa, voinen ja vaahtokarkkien suhde rapeaan riisiin on ainakin kunnollinen.

Rice Krispies Käsittelee ainesosia

Koko resepti alla!

 • Voi (käytä suolavoita. Se auttaa tasapainottamaan makeutta)
 • Vaahtokarkkeja (mini tai tavallinen)
 • Kosher suola
 • Uutteet (vanilja-, manteli- ja kookosuutteen yhdistelmä luo parhaan maun. Manteli ja kookos ovat valinnaisia, mutta erittäin suositeltavia)
 • Riisimurot

Kuinka tehdä rapeita riisiä

Joten miten saada tämä mukavan taipuisa, joustava, vaahtokarkkeja loistokas rakenne? Kaikki on suhteessa! Liian paljon rapeaa riisiä, ja riisi-Krispiet ovat kuivia. Liian paljon vaahtokarkkeja ja Rice Krispie -herkut eivät pidä muotoaan. Liian paljon voita ja niistä tulee vain suoraan rasvaisia. Et uskoisi, että kolmen ainesosan perusresepti voi mennä näin pieleen, mutta se voi täysin! Minulla on puuttuva maitohammas todistamaan sen.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (8)

Muutaman testin jälkeen suhde, johon päädyin, on seuraava:

 • 1/2 kuppia voita (4 unssia)
 • 16 unssia vaahtokarkkeja (8 kuppia mini)
 • 7 kuppia Rice Krispies (7 unssia)

Tämä on täydellinen määrä vaahtokarkkeja rapeaan riisiin. Tuloksena olevat tangot säilyttävät muotonsa, mutta ne ovat äärimmäisen tahmeita. Kuten, sormesi ovat tahmeita, kun syöt niitä. Kun puret niitä, vaahtokarkkeja voi joutua leukallesi tai ei. Tämä ei ole anteeksipyyntö.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (9)

Muutamia hyviä asioita tietää, jos haluat leikkiä oman riisikrispie-herkkujen suhteen:

1 kuppi minivaahtokarkkeja = 2 unssia

1 kuppi rapeaa riisimuroa = 1 unssi

Täydellisten riisinrapeiden herkkujen salaisuus: Uutteet

Rakastan vaniljauutteen lisäämistä riisikrispie-herkkuihini. Se parantaa vaahtokarkkien makua ja antaa sille tämän kauniin tuoksun. Mutta joskus haluan ottaa askeleen vielä pidemmälle: vaniljan lisäksi lisään vähän manteliuutetta ja kookosuutetta.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (10)

Tämä saattaa kuulostaa sinusta liikaa, mutta vannon sen nimeen. Nämä ovat suosikkini salaiset ainesosatVoikermakuorrute sokerikekseille, myös. Vaniljan ja vain pienen mantelin ja kookoksen yhdistelmä antaa sille tämän hämmästyttävän makuprofiilin! Voit halutessasi jättää pois mantelin ja kookoksen, mutta älä jätä väliin vaniljaa. Se on makujen voimavara!

Sano vain ei Rice Crispy Treats -sekoituksille

Okei, liioittelen! Tällaisille sekoituksille on aika ja paikkaKarpalo-ruskea voiriisi Krispie-herkut.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (11)

Löysin joukon reseptejä, joissa on syytä jättää pois kupillinen minivaahtokarkkeja ja sekoittaa se lopuksi riisin kanssa, jotta riisikrispiesi päälle jää pieniä minivaahtokarkkeja. Mutta olen puristi. Älä sekoita alkuperäisiin riisin krispie-herkkuihini. Anna se minulle suoraan. En pidä kokonaisista vaahtokarkkeista jäätelössäni, enkä myöskään riisikrispieissäni. (Anna minulle vaahtokarkkipyörre minä tahansa päivänä.)

Mutta jos pidät siitä, en ole täällä tuomitsemassa sinua. Muista vain lisätä EXTRA määrä minimalloweja, älä ota malleja reseptissä vaaditusta määrästä.

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (12)

Kokeilin tätä reseptiä sellaisenaan nelikulmaisessa pannussa ja myös 9 × 13 tuuman pannussa. Molemmat toimivat loistavasti! Jokainen patukka on paksumpi neliömäisessä pannussa. Pidän parempana 9×13.

Vinkkejä täydellisten kotitekoisten riisinrapeiden herkkujen tekemiseen

 • Käytä vuoan vuoraamiseen leivinpaperia.
 • Käytä tuoreita vaahtokarkkeja, älä kaapin takaosassa olevia. Tämä todella muuttaa riisikrispiesi rakennetta!
 • Käytä suolatonta voita. Jos sinulla ei ole suolaa, lisää 1/4 tl suolaa. Suola tasapainottaa makeutta!
 • Käytä vaniljaa (ja manteli- ja kookosuutteita, jos haluat) parantaaksesi makua. Tämä on ratkaisevan tärkeää!
 • Paina ne märillä tai rasvaisilla käsillä pannulle.
 • Älä pakkaa riisikrispie-herkkuja pannulle liian kovaa. Jos pakkaat ne todella tiukasti, ne tiivistyvät liian tiiviiksi purettavaksi helposti. Haluat vain muuttaa ne varovasti pannun muotoon ja antaa niiden sitten olla.
The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (13)

Toivottavasti saat pian mahdollisuuden tehdä näitä! Ehkä teen synttäreille näitä riisikrispie-herkkuja. Luuletko, että se saa kaikki unohtamaan kammottavan punostapauksen?

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (14)

Kuinka säilyttää Rice Krispie Treats

Laita Rice Krispie -herkut tupperiin tai vetoketjuun. Ne säilyvät tiskillä muutaman päivän, tai voit halutessasi pakastaa ne useiksi viikoiksi (joo, aivan kuin ne kestävät niin kauan).

Kuinka kauan Rice Krispies -herkut kestävät?

Rice Krispiet eivät ole kovin pilaantuvia… ne ovat periaatteessa sokeria ja jalostettuja jyviä, joten voit jättää ne tiskille tai pakata ne lounasrasiaan tai mihin tahansa. Jos haluat, että ne pysyvät tuoreina paljon pidempään, laita ne pakastimeen.

Rice Krispie Treats -reseptien UKK

Kuinka saat riisikrispiet tarttumaan toisiinsa?

Avain varmistaaksesi, että ne pitävät muotonsa, on käyttää oikeaa vaahtokarkkeja ja muroja!
Tässä on suhde, johon olen päätynyt tälle reseptille:
- ½ kuppi voita (4 unssia)
- 8 kuppia mini vaahtokarkkeja (16 unssia)
- 7 kuppia Rice Krispies (7 unssia)

Kuinka kauan kestää, että Rice Krispies -herkut kovettuvat?

Ei liian pitkä! Niiden jäähtyminen kokonaan liedellä sulamisen jälkeen kestää noin tunnin. Mutta voit aloittaa kaivamisen 20-30 minuutin kuluttua, jos et välitä ylimääräisestä tahmeasta riisikrispiestä. Ketä se haittaisi??

Miksi riisikrispie-herkut eivät ole rapeita?

On pari syytä, miksi herkut ovat saattaneet olla märkiä tai liian pehmeitä. Ensinnäkin viljasi voivat olla liian vanhoja. Tarkista viimeinen käyttöpäivä ja varmista, että rapea riisimuro on mukavaa ja tuoretta saadaksesi parhaan koostumuksen! Toiseksi, olet saattanut käyttää liikaa voita. Voi lisää makua ja peittää pannun, jotta vaahtokarkki/muroseos ei tartu liikaa. Emme halua liikaa tai se ei sekoitu kunnolla ja se voi saada viljan märkiksi.

Miksi riisinrapeat herkut muuttuvat koviksi?

Suurin syy, miksi ihmiset päätyvät koviin Rice Krispie -herkkuihin, on se, että he käyttävät korkeaa lämpöä. Varmista, että sulatat sekä voin että vaahtokarkkeja keskilämmöllä. Se voi kestää vain vähän kauemmin, mutta pehmeät ja tahmeat herkut, joihin päädyt, ovat sen arvoisia!

Pitääkö Rice Krispie -herkkuja jäähdyttää?

Ei! Rice Krispie -herkut pysyvät pehmeinä ja tuoreina 3-5 päivää ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä. Yritä vain saada ne kestämään niin kauan.

Lisää ei-paista herkkuja, joita tulet rakastamaan!

 • Halloween-riisin Krispie-herkut (Candy Corn Shape)<< nämä ovat helppoja tehdä ja todella hauskoja lapsille!
 • Karpalo-ruskea voiriisi Krispie-herkut<< nämä ovat todella erilaisia ​​lomalla! He tekevät ainutlaatuisen lahjan.
 • Krispie-jäätelön neliöt<< tämä on super vanha resepti, mutta rakastan sitä edelleen. Se on todella erilainen ja sopii kesään!
 • Helppoja Butterscotch Popcorn -palloja<< voipihvi ja maapähkinävoi tehtiin toisilleen, eikö niin?
 • 10 minuutin karamellipopcornia mikroaaltouunissa<< ihan oikeasti. 10 minuuttia.
 • Paras kotitekoinen englantilainen toffee<< Tykkään antaa tämän lahjaksi lomana.
 • Oreo tryffelit<< nämä ovat helppoja ja naurettavan hyviä!
 • Butterscotch Peanut Butter Wheaties -herkut<< äitini teki näitä KOKO AIKA kasvaessaan. Ne eivät ehkä näytä paljolta, mutta kerron sen sinulle.
 • Tahmea makea ja suolainen Chex-sekoitus (joulupala)<< tämä aine aiheuttaa riippuvuutta!
 • Kuumat kaakaoraspipalatKirjailija: Tastes of Lizzy T
 • Cocoa Krispie kohtelee PinwheelsHungry Happeningsista
 • Ei Bake M&Ms Granola -patukoitaEasy Peasy Mealzilta

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (15)

Paras Rice Krispie -herkkuresepti

4.84alkaen43ääniä

Valmistelut:5pöytäkirja min

Kokki:5pöytäkirja min

Kaikki yhteensä:10pöytäkirja min

Annokset:12

The Absolute Best Rice Krispie Treats Ever from The Food Charlatan. (16)

Ehdottomasti paras Rice Krispie -herkkuresepti! Ne ovat niin helppoja paistamattomia herkkuja, mutta jotenkin myös helposti sotkevia. (Sano ei kivikoville krispie-herkuille!) Minulla on kaikki vinkit ja temput, joita tarvitset tehdäksesi elämäsi muhkeimpia, pehmeimpiä, vaahtokarkkeja venyväisimpiä Rice Krispie -herkkuja!

Ainesosat

 • 1/2 kuppi suolatonta voita,(1 tikku)
 • 16 unssia tuoreita vaahtokarkkeja,8 kuppia mini
 • 1/4 teelusikallinen kosher suola
 • 1 teelusikallinen vanilja
 • 1/4 teelusikallinen manteliuutetta,valinnainen
 • 1/4 teelusikallinen kookosuute,valinnainen
 • 7 kupit Riisi Krispies muroja

Ohjeet

 • Valmistella9 × 13 tuuman pannutarttumattomalla ruiskulla tai vuoraa leivinpaperilla. Käytän mieluummin pergamenttipaperia, jotta voin nostaa tangot ulos, kun ne ovat valmiita, jotta viipalointi on helppoa.

 • Sisääniso kattila, sulata 1/2 kuppia (1 tikku) suolatonta voita keskilämmöllä, kunnes se on sulanut. Levitä voita lastalla hieman kattilan reunoille.

 • Lisää 16 unssia tuoreita vaahtokarkkeja. (Tuore tarkoittaa ei viime vuonna ostamaasi pussia ruokakomerosi takaosasta. Tuoreista vaahtokarkkeista tulee pehmeimmät riisikrispiet!) Voit käyttää suuria tai minivaahtokarkkeja, ne ovat samat. Tarvitset 8 kupillista mini vaahtokarkkeja.

 • Sekoita vaahtokarkkeja keskilämmöllä. Tykkään käyttääkumilastallaettä olen ruiskuttanut tarttumattomalla suihkeella, koska asiat ovat tulossa todella tahmeiksi.

 • Kun vaahtokarkit ovat täysin sulaneet eikä niissä ole kokkareita, poista ne lämmöltä.

 • Lisää 1/4 tl kosher-suolaa, 1 tl vaniljaa, 1/4 tl manteliuutetta ja 1/4 tl kookosuutetta. Sekoita kaikki keskenään.

 • Lisää 7 ​​kupillista rapeaa riisimuroa. 1 kuppi rapeaa riisiä on täsmälleen 1 unssi, joten tarvitset yhteensä 7 unssia.

 • Sekoita kaikki kumilastalla. Suihkuta uusi kuminen lasta tarttumattomalla suihkeella, jos toinen on liian pinnoitettu. Työskentele nopeasti: kun vaahtokarkki jäähtyy, se vaikeuttaa sekoittamista.

 • Kaada riisikrispiet valmistettuun 9 × 13 tuuman pannuun. Kostuta kätesi, ravista ne pois (voit myös suihkuttaa käsiisi tarttumattomalla suihkeella) ja paina riisikrispiet VAROVASTI käsilläsi pannulle. ÄLÄ paina niitä alas todella kovaa. Tämä tekee Rice Krispiestäsi vaikean pureskella! Haluat vain painaa ne alas astian muotoon. Ole hellä!

 • Anna riisikrispien jäähtyä huoneenlämmössä noin tunnin ajan tai jopa lyhyemmän ajan, jos et välitä erittäin tahmeista patukoista.

 • Nosta leivinpaperi vuoasta. Käyttääveitsileikkaa riisin krispiet neliöiksi.

 • Säilytä mahdolliset jäämät tiukasti suljettuna tiskillä. Niitä ei tarvitse jäähdyttää. Ne säilyvät tiskillä 3-5 päivää ennen kuin kuivuvat. En suosittele riisirappujen pakastamista; vilja kastuu ja kastuu kosteudesta sulaessaan.

Huomautuksia

Voit tehdä riisin rapeita herkkuja mikroaaltouunissa! Se on erittäin helppoa. Lisää voi ja kaikki vaahtokarkit isoon kulhoon ja laita mikroaaltouuniin 30 sekunnin välein sekoittaen joka kerta. Kun seos on täysin tasaista eikä siinä ole paakkuja, jatka reseptillä vaiheessa 6 lisäämällä vanilja-, suola- ja muut uutteet ja sitten rapea riisi.

Voit sovittaa tämän määrän riisikrispie-herkkuja neliönmuotoiseen 8 × 8 tai 9 × 9 tuuman pannuun ilman reseptin säätämistä. Niistä tulee vain todella paksuja! Tai voit puolittaa reseptin neliömäiselle pannulle.

Ravitsemus

Tarjoilu:1neliö|Kalorit:252kcal|Hiilihydraatit:45g|Proteiini:2g|Rasva:8g|Tyydyttynyt rasva:5g|Monityydyttymättömät rasvat:1g|Monityydyttymättömät rasvat:2g|Transrasvat:1g|Kolesteroli:20mg|Natrium:232mg|kalium:25mg|Kuitu:1g|Sokeri:23g|A-vitamiini:1323IU|C-vitamiini:10mg|Kalsium:4mg|Rauta:5mg

Kurssi:Jälkiruoka

Keittiö:amerikkalainen

Kalorit:252

Avainsana:gooiest, No Bake, riisin krispiet, välipala

Teitkö tämän? Haluaisin nähdä sen!Mainita@thefoodcharlatantai tunniste#ruokakarlataani!

Facebook|Pinterest|Instagram

Luokiteltu nimelläTakaisin kouluun,,,Joulun Reseptit,Jälkiruoka,Isänpäivän reseptit,,Halloween

Osallistumme Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, kumppanimainosohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keino ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com-sivustoon ja siihen liittyviin sivustoihin.

Hei! Olen Karen

Eikö syöminen ole niin hauskaa?
Mutta kuule, en ole kokki.
Tee se, kunnes onnistut, sanon minä!

Klikkaa nenaani lukeaksesi lisää!

Saatat pitää myös…

Jälkiruoka

Kermainen mansikka-banaani Jello

Kakku & Kuppikakut

Cookie Dough Cupcakes

Jälkiruoka

Paras banaanikermapiirakkaresepti

Aamiainen

Liegen vohveliresepti

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 14/10/2023

Views: 6304

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.